Takmičenje je poznato po jedinstvenom formatu i prestižnom statusu sa medjunarodno priznatim modnim ekspertima iz celog sveta koji čini žiri. Zbog globalne situacije sa COVID-om 19, takmičenje će se održati online.

Internet format zadovoljava zahteve trenutne situacije i još uvek mladim dizajnerima pruža mogućnost da se predstave u inostranstvu i steknu nova iskustva.

1. mesto: Besplatna modna revija u okviru Fashionmag42 modne piste i Journey One Fashion Night 2021. godine u Beogradu ili Cirihu, besplatno izlaganje u dva ekskluzivna showrooma u Barseloni i Cirihu, savetovanje i dalja  edukacija o tome kako  razviti svoj brend i dalje razvijati medijsku prisutnost u sklopu FashionLinkNow edukativne platforme iz Barselone koja je ujedno i idejno tvorac ovog takmičenja.

2. mesto: 50% popusta u dva ekskluzivna showrooma u Barseloni i Cirihu savetovanje i dalja edukacija o tome kako razviti brend i dalje razvijati svoju medijsku prisutnost na FashionLinkNow edukacijskoj platformi.

3. mesto: 30% popusta na u dva ekskluzivna  showrooma u Barseloni i Cirihu  savetovanje i dalja edukacija o tome kako razviti brend i dalje razvijati svoje medijsko prisustvo na FashionLinkNow edukacijskoj platformi.

Način prijave i uslove za takmičenje možete pronaći na linku  http://anavasiljevic.com/fashionlinknow/

Rok prijave za takmičenje je 1. oktobar.