Moderan, elegantan i energičan muškarac jeste onaj koji može da iznese estetiku i vrednosti brenda BOSS, zbog čega su se kreativni direktori ove modne kuće, odlučili upravo za slavnog glumca.

Podsetimo se, Chris sa ovim brendom sarađuje još od 2017. godine kao zaštitno lice parfema BOSS Bottled, a sada se njihova kolaboracija proširila na sve globalne modne kampanje planirane u 2021. i 2022. godini.

"Ponosni smo što sarađujemo sa svetskom zvezdom koja se savršeno uklapa u naš brend. Chris je otelotvorenje moći, uspeha i muževnosti. On predstavlja savremenog muškarca koji je samopouzdan, privlačan i autentičan, a njegova slava doprineće još većem značaju brenda BOSS", izjavili su iz ove modne kuće.

Imenovanje Chris-a Hemswort-a za globalnog brend ambasadora, krije još jedan simboličan razlog. Naime, pored glumačke karijere, Chris je strastveni ekolog koji svoju slavu popularnost koristi kako bi ukazao na zaustavljanje klimatskih promena i zaštitu ugroženih vrsta, zbog čega je postao uzor mladim ljudima širom sveta. Upravo to je pravac koji BOSS planira da sledi u predstojećim modnim kampanjama.

Prva capsule kolekcija sa slavnim glumcem osvanuće na proleće 2021. godine, sa fokusom na održivost u modnoj industriji.

Mi je nestrpljivo iščekujemo – a vi?