U dugačkoj Gucci krem toaleti sa šlepom i Tiffany & Co. nakitom u vrednosti od 630,000 dolara, Cameron Diaz sijala je na crvenom tepihu sinoćne dodele Oskara. Dok se sa svojom dobrom prijateljicom Gwyneth spremala za ovaj prestižni događaj koji se održao u Kodak teatru, tridesetdevetogodišnja glumica kaže da se namučila pri izboru haljine, pošto je ponuda zaista bila velika.

- To je proces. Pokušavam da sagledam šta je aktuelno, a ove godine je zaista bilo mnogo dobrih toaelta. Šlep je malo težak, ali kako je napravljen predstavlja remek delo - otkrila je Cameron za ABC vesti - Ove haljine su delo umetnika i kada osetite kako prijanjaju uz telo znate sa kim imate posla.

Kameron je nagrade za najbolji kostim i najbolju šminku uručila sa Jennifer Lopez koja je nosila predivnu Zuhar Murad toaletu sa dubokim dekolteom i isečenim rukavima.

Tridesetogodišnja Natalie Portman - koja je Oskara za najbolju glumicu u filmu 'Black Swan' osvojila prošle godine - pokazala je svoje telo nakon trudnoće u vintidž crvenoj haljini na tufnice modne kuće Christian Dior Couture uz Harry Winston dijamantsku ogrlicu i viseće minđuše.

Glumica Angelina Jolie, igrala je na sigurno pojavivši se u crnoj Versace haljini sa velikim prorezom, dok je 'najbolja glumica' Meryl Streep oduševila Hollywood glamuroznom zlatnom Lanvin haljinom.

Michelle Williams pojavila se u elegantnoj crvenoj haljini Louis Vuitton, Penelope Cruz u Armani haljini sa jednim ramenom u boji lavande, Rooney Mara ponela je avangardnu Givenchy Couture, koju je kreirao Ricardo Tisci, Gwyneth Paltrow izgledala je prelepo u kreaciji Toma Forda, Octavia Spencer zasijala je u haljini Tadashi Shoji, Jessica Chastain nosila je kreaciju Sare Burton za Alexander McQueena, a Rose Byrne se odlučila za Vivienne Westwood.


Krem tonovi su prethodne noći na dodeli Oskara bili najzastupljeniji predvođeni Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow i Jennifer Lopez...