Londonski Coliseum je sinoć bio stylish pozornica na kojoj su prodefilovale najpoznatije i najuglednije osobe iz sveta mode, ne samo britanske fashion scene, nego i internacionalne.   

Naravno, ovo veče je ipak bilo rezervisano za glamurozne Britance, poput modela i voditeljke Alexe Chung koja je za ovu priliku izabrala belu kreaciju Stelle McCartney, pevačica Rita Ora je izabrala svetlucavu haljinu Vivienne Westwood, a mlada glumica Laura Bailey koja uglavnom pozajmljuje glas u animiranim filmovima se odlučila za haljinu naše Roksande Ilinčić.  

U svetu nagrada, ovo je bilo veče renomiranog brenda Burberry, koji je osvojio nagradu za Najbolji dizajnirani brend godine i za Najboljeg dizajnera muške odeće. Takođe, kreacije slavnog brenda su bile najčešći izbor kod velikog broja gostiju - Sienne Miller, Toma Sturridge-a, Suki Waterhouse, Tinie Tempah-a i mnogih drugih.

Britanski kreator Christopher Kane je odneo nagradu za Najboljeg dizajnera ženske odeće u trenutku kada je objavljena vest da u njegov brend počinje da ulaže poznata francuska, luksuzna grupacija Kering. 

Manekenka Edie Campbell je pobedila favorizovanu Caru Delevingne u kategoriji Najbolji ženski model, dok je Sam Rollinson izabran za Najboljeg muškog modela. Slavna italijanska kreatorka Miuccia Prada je nagrađena s nagradom za Internacionalnog dizajnera godine, a posebne nagrade su uručene kritičarki Suzy Menkes i Kate Moss za njihov neizmerni doprinos u svetu mode.

Sinoć su u Londonu održane prestižne britanske modne nagrade, a zvezda večeri je bila ultimate IT devojka, Kate Moss.