Tridesetčetvorogodišnja glumica, ćerka Goldi Hawn i majka dva dečaka predstavlja glavnu zvezdu decembarskog broja američkog Harper’s Bazaara.

Uz intervju u kom govori o tome ko je Kate Hudson, glumica je bila model fotografu Alexi – u Lubomorski – om sa kojim je uradila fantastičnu seriju fotografija u stilu California dream girl.

Glumica je kroz čitav editorijal menjala kreacije koje potpisuju najveća imena mode, od Tom Forda do Alexander McQueena.

Logičnim sledom se kroz priču došlo i do Kate-inog mišljenja o novim modnim trendovima i omiljenim kreatorima, pa tako saznajemo da je njen omiljeni look sa crvenog tepiha Alexander McQueen crno – zlatna haljina koju je nosila na dodelu nagrada Golden Globes, i da iako još nije nosila nijednu kreaciju koju potpisuje Valentino ima želju da se u njoj pojavi.

Kate je još jednu zanimljivost podelila sa čitaocima rekavši da većinu haljina u kojima je zapažena zapravo pozajmljuje.

„Pre nego što je Isabel Marant vredela milion dolara i bila poznata, imala sam običaj da odem do njene radnje u Parizu i poludim, bilo je tako isplativo!“, rekla je Kate.

Za kraj glumica zaključuje da ne vidi ništa loše u minimalističkom oblačenju. Iako je majka dvoje dece i dalje voli da deluje seksi izazovno.

„Bez odeće. Volim i to!“, rekla je kroz smeh.

Naslovnicu decembarskog broja američkog izdanja magazina Harper’s Bazaar krasi Kate Hudson. U stilu California dream Kate je zablistala i u foto editorijalu iza kog stoji Alexi Lubomirski.