Glamurozne blogerke, modne urednice, manekenke, dizajneri ..., crveni tepih ispred luksuznog Michael Korsovog butika bio je prepun najpoznatijih fashion ljudi poput Anne Dello Russo, Chiare Ferragni, ali nekako nas je najviše oduševio glam look manekenki Carmen Kass i Bar Refaeli.

Obe manekenke su izabrale kreacije iz Korsove Resort kolekcije za 2014. Pokazujući besprekornu liniju, zgodna Carmen se pojavila u seksi nude, strukiranoj haljini zatvorenog dekoltea, otvorenih leđa sa srebrnim, svetlucanim vezom po neutralnoj postavi koju je upotpunila sa sandalama od piton kože i clutch torbicom iz iste kolekcije.

Zanosna Bar je izabrala malo umereniji, ali opet upečatljiv autfit. Brazilska lepotica se pojavila u odelu od venecijanske bele čipke, od glave do pete, pokazujući kako za glam look vam ne treba večerna haljina. Šarm venecijanske čipke čiji rupičasti delovi podsećaju na nežne, delikatne bele latice uhvaćene u paukovu mrežu uspeo je jednostavnoj formi (tunici i zvoncara pantalonama) da pruži prefinjenu, elegantnu notu.

Pogledajte u galeriji kako je kompletno veče proteklo.

Američki dizajner Michael Kors priredio je gala party veče u svom milanskom butiku na kojem smo uočili veliki broj fashionista, a zvezda večeri je bila manekenka Bar Refaeli.