Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cara, Gwyneth i Adele: Poznate dame kreirale svoju Peekaboo torbu za Fendi

Slavni model torbe sa potpisom kuće Fendi dobio je nekoliko krajnje chic varijanti koje su osmislile neke od najvećih ikona stila današnjice!

 Izvor: Naomi Harris Foto: Fendi

Ukoliko ste se bilo kada pitali šta to imaju zajedničko Cara Delevingne, Gwyneth Paltrow i Adele (ako izuzmemo da su extra talentovane i prelepe), sada znate! Sve tri su kreirale torbe za modnu kuću Fendi. 

U želji da na poseban način obeleže otvaranje butika u Londonu (New Bond Street), luksuzna italijanska kuća je odlučila da angažuje određenu grupu poznatih žena i zamoli ih da dizajniraju svoju verziju slavnog modela Peekaboo

Tako smo dobili malu, ali fantastičnu kolekciju torbi koju su osmislile pored tri pomenute dame i Naomie Harris, Jerry Hall, Georgia May Jagger, Zaha Hadid i još mnoge druge.

Tokom dizajniranja, dame su se vodile samo jednim: Ništa nije nemoguće! Torba koju je glumica Naomie Harris dizajnirala je posvećena Nelsonu Mandeli, torba s potpisom manekenke Jerry Hall je u lakovanoj koži vatreno crvene boje, dok je Peekaboo by Gwyneth nekako ispala najelegantnija u klasičnoj crno-beloj varijanti.

Ova kolekcija pored estetske strane ima i humanu, s obzirom da će prihod od prodaje ići u fond Kids Company koji se bavi mladima, i to posebno onima koji žive u manjim mestima i siromašnijim krajevima Engleske. Torbe je moguće kupiti samo u periodu od 1. do 30. maja ove godine.

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity