Američki dizajner je s oduševljenjem dočekao odluku Anne Wintour da smanji broj zvanica podizanjem cene karte jer je ubeđen da će couture kreacije biti daleko spektakularnije nego one koje smo mogli da vidimo do sada.

Zac je u razgovoru za E! Online izjavio da ne može da dočeka prvi ponedeljak u maju kada će se high fashion događaj posvećen izložbi Charles James: Beyond Fashion u MOMI, dogoditi.  

“Nekog sam uverenja da će zvanice izgledati spektakularno. Mislim da ćemo da prisustvujemo najboljem defileu u istoriji red carpeta i da će kompletna noć ostati dugo u pamćenju svih. Lista zvanica je prilično smanjena u odnosu na prethodne gala večeri pa verujem da će svi hteti da zablistaju i pokažu svoju najbolju toaletu.“

Zac, koji je obukao glumicu Umu Thurman u svilenoj, maslinastoj haljini za prethodno izdanje Met Gale je otkrio da će njega obući isto jedan poznati dizajner.

"Prvi put u životu sam doživeo da neki američki dizajner za mene po narudžbini kreira unikatno odelo. Uzbuđenje je još veće s činjenicom da ću to odelo prošetati na pomenutom događaju.“