Iako se još uvek nismo pozdravili sa letom i tekućom godinom, nije na odmet da budemo jedan korak ispred svih i zavirimo u modele kupaćih kostima koji će dominirati sledećeteg leta.

U tome nam pomaže dizajnerka Mara Hoffman koja je ovih dana u Majamiju na glavnoj Nedelji mode kupaćih kostima predstavila svoju Resort 2015 kolekciju koja donosi „print“ revoluciju, odnosno svet džungle u vaše buduće, letnje dane.  

Motivi papagaja, zečeva, leoparda..., sve pomenute motive, Mara je uspela da upakuje u jednu psihodeličnu optičku priču, fashion kaleidoskop, bilo da su u pitanju jednodelni modeli ili omiljeni bikiniji. Intenzivne boje, geomtrijski detalji i elastičan materijal, kompletna kolekcija je nalik magiji.

"Obožavam da kombinujem sportske modele kupaćih kostima sa super slim bikinijima. I boje. Nijedna moja kolekcija nije bila monotona i puna bledih tonova. Uostalom, leto je tu za vedre, jarke boje“, izjavila je Mara.

Zato, pogledajte koje modele smo videli pre neki dan u Majamiju, pa počnite na vreme da planirate vaš look za sledeće leto na moru.  

Preselili smo se ovih dana u Majami, u kom se održava Nedelja mode za kupaće kostime, na kojoj dizajneri poput Mare Hoffman prezentuju svoje kolekcije za naredno leto...