Ova glamurozna manifestacija je okupila VIP zvanice iz sveta mode i kulture u zemlji i inostranstvu, a najistaknutijim pojedincima dodeljeno je priznanje ELLE Style Award 2014.

ELLE STYLE AWARD nagradu za ikonu stila ove godine primila je novinarka Duška Jovanić. Dragani Ognjenović je uručena ELLE STYLE AWARD za najboljeg dizajnera.

ELLE STYLE AWARD nagrada za najboljeg modela pripala je Đurđi Stojiljković, a nagrada za poseban doprinos filmu i pozorištu glumici Mirjani Karanović.

Tijana Milutinović je laureat za priznanje mladi talenat koji dodeljuje kompanija H&M, a Zoran Kesić je dobitnik ELLE STYLE AWARD u oblasti televizije.

Muzičarka godine, po izboru magazina ELLE, je Bojana Vunturišević, dok ELLE STYLE AWARD priznanje za umetnost pripada Vuku Vidoru.

Specijalno ELLE STYLE AWARD priznanje ove godine odlazi u ruke Dušanu Reljinu, jednom od najuticajnijih modnih fotografa na svetu, koji je ovog meseca ekskluzivno za premium izdanje magazina ELLE fotografisao umetnicu Marinu Abramović i najrespektabilnije umetnike u Srbiji danas.

Svečana ceremonija dodele nagrada laureatima je propraćena programom koji su vodili glumac Vladimir Aleksić i model Danijela Dimitrovska.

ELLE STYLE AWARDS 2014 je organizovan pod pokroviteljstvom kompanija: Generali osiguranje, H&M, L’oreal Paris i Pandora.

Putem ovog linka pogledajte galeriju sa Red Carpet fotografijama svih naših gostiju koji su prisustvovali prestižnoj manifestaciji.

U sali hotela Hyatt Regency Beograd 31. oktobra je održan drugi po redu ELLE Style Awards powered by Generali, najveći i najprestižniji događaj u modnom kalendaru.