Čiste linije i savršen kroj oduvek su bile odlika prelepih kolekcija u režiji jedne od najboljih dizajnera današnjice, Caroline Herrere.

Slavna kreatorka je predstavila svoju najnoviju kolekciju za Pre-Fall '15 u kojoj dominiraju modeli haljina i suknji A forme, ukrašeni decentnim cvetnim motivima, kao i apstraktnim dezenima na kojim su prikazani insekti.

Koristeći svedenu, pastelnu paletu i ravan kroj, pročišćenih linija, Carolina je kao i svih prethodnih godina uspela da osmisli još jednu modernu, ženstvenu i mladalačku kolekciju u kojoj je akcenat na kvalitetnom materijalu i krojevima koji su večni.

"Najvažnija stvar u vezi sa ovom kolekcijom je da je večna, odnosno da ćete ove modele nositi nevezano za sezone, jer su bazirani na klasici i čistim linijama koji nadjačavaju svaki trend", izjavila je Herrera najavljujući svoju Pre-Fall kolekciju.

Poseban detalj koji je obeležio liniju, koja nas je podsetila i na modele ruske dizajnerke i trendseterke Ulyane Sergeenko, su bile bubamare, provučene u vidu motiva na materijalu, ali i broševa koji su nalik pravim bubamarama ukrasili mahom top bluze, kratke pulovere i košulje.

Pored haljina i suknji, u kolekciji smo videli i veliki broj kaputa ravnog kroja, midi dužine od najfinijeg kašmira, koji su urađeni u sve popularnijem ombre efektu koji nam se posebno svideo u camel varijanti. 

Bubamara broševi, čiste linije, A forma, decentni cvetni dezen... tako ženstvenost vidi Carolina Herrera, jedna od najomiljenijih dizajnerki današnjice!