U centru pažnje uz prikazane modele svakako je bila kreativna direktorka Trussardi Grupe, Gaia Trussardi, koja se odazvala na poziv najbolje modne radnje XYZ Premium Fashion Store, koja je deo Sportina Grupe. 

Trussardi Fashion Evening, koji je XYZ Premium Fashion Store organizovao u saradnji sa partnerima Trussardi Group-om, Visa Premium karticama i pod pokroviteljstvom Italijanske ambasade, ekskluzivno u našem regionu, uz kolekciju Trussardi Jeans prikazao je i kolekciju prve linije Trussardi za jesen-zimu 2015/16.

Među mnogobrojnim zvanicama u publici su se mogle videti i brojne ličnosti iz javnog i kuturnog života Beograda Ana Sofrenović, Jadranka Jovanović, Maja Uzelac, Maja Gojković, italijanski ambasador Đuzepe Manco, Ašhen Ataljanc, Aleksandar i Petar Karađorđević, Lena Bogdanović, Mina Zimonjić, Nataša Bekvalac, Vlada Aleksić, Igor Todorović i mnogi drugi.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Juče je na Belom dvoru u Beogradu premijerno prikazana kolekcija za jesen-zimu 2015/16, renomirane italijanske kuće Trussardi.