Na samom početku pistom je gospodarila glumica Vjera Mujović u ulozi Coco Chanel u savršeno skrojenom kostimu koji je upravo Igor kreirao za potrebe predstave posvećene modnoj ikoni. Usledilo je predstavljanje kolekcije KARLNEVAL, koja je spoj čovekove potrebe da se iz sezone u sezonu oblači u novu "masku"  trenda koju moda nudi i nasleđa koje nam ostaje iza velikih imena sveta mode.

Kolekcija koja se sastoji od 38 modela spoj je odevnih komada namenjenih dnevnim i večernjim prilikama od pažljivo biranih tkanina savremene tehnologije dorade i obrade, kao i svilenih organdina, saten svila, bukle svila i detalja od kristala i lamea, koje, na određeni način, definišu estetiku vedrog kolorita koji je u skladu sa aktuelnim sezonskim trendovima.

Konstrukcije su, kao i uvek, bile posebna poslastica celom timu ateljea koji se i ovog puta trudio da istraži nove i inovativne načine krojenja i spajanja tkanina koje čine kolekciju.

Pogledajte u galeriji detalje sa revije >>>

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/ 

Perwoll Fashion Week svečano je otvoren revijom modnog dizajnera Igora Todorovića u hotelu Metropol.