Skrolujemo, prelistavamo i jednim okom čitamo bezbroj varijacija na temu: najbolje modne kombinacije, simbolika govora i gestikulacije političara, spektakularni nastupi...

Ipak, zapitali smo se: šta je ono što je većini promaklo i što se dešavalo iza kamere

Prvo nam je za oko zapala Jill Biden koja ohrabruje svog muža u prefinjenoj kreaciji koju potpisuje mladi brend Markarian. Zatim tri dame u ljubičastom: Hillary Clinton, Michelle Obama i Kamala Harris. Iako suštinski različite, najuticajnije žene SAD-a želele su da pošalju istu poruku - o ujedinjenju crvene i plave Amerike (Republikanske i Demokratske stranke). Ne zaboravimo i da je ljubičasta - boja sufražetkinja, te karakteriše odanost, postojanost i istrajnost. 

U ljubavi su bili baš svi - Hillary Clinton i Barack Obama, J LO i Lady Gaga, te Bill Clinton i George Bush, a mi smo uz kokice, čašu vina i par upitnika iznad glave nastavili da pratimo svečanu inauguraciju.

Lady Gaga u veličanstvenoj kreaciji Sciaparelli, stavila nas je na stranu svih onih koji su podigli neviđeni hajp oko njenog modnog izdanja. Naime, haljinu je specijalno kreirao Daniel Roseberry, rođeni Amerikanac koji živi u Francuskoj, te je poželeo da ona bude ljubavno pismo njegovoj rodnoj zemlji. Nismo sigurni da li nas je više oduševio raskoš crvene suknje ili broš zlatnog goluba koji simboliše mir, ali sa sigurnošću tvrdimo da će ovo ostati jedno od nezaboravnih modnih izdanja sa inauguracije.

Nekoliko minuta kasnije pojavila se i Jenny from the block u belom kaputu od tvida, šljokičastim pantalonama i svilenoj bluzi iz najnovije Chanel kolekcije za jesen/zimu 20/21. I taman kada nam je ponestalo pažnje, negde između izvođenja pesama The Land Is Yours i America The Beautiful, Jennifer Lopez je potpuno neočekivano uzviknula stih iz svoje pesme: "Let's get loud!", čime je izazvala urnebesne reakcije na društvenim mrežama.

Pogledajte galeriju neviđenih momenata sa inauguracije!

Okej, realno smo mogli da pretpostavimo da će ovog jutra društvene mreže vrveti od fotografija sa inauguracije novog američkog predsednika.