Lokalni dizajneri, autentični modni komadi i pravi fashion party očekuju vas 17. jula na FASHION STREET događaju koji organizuju ELLE magazin i online platforma L:AW concept. Takođe, pored navedenih sadržaja, očekuju vas brojna iznenađenja i jedinstven doživljaj u Ulici kralja Petra u Beogradu, a za to su se posebno pobrinuli arhitektonski biro Mitarh i salon nameštaja Promenada Furniture.

Arhitekta Dušan Grujović iz biroa Mitarh istakao je da je najveći izazov u stilizovanju ulice za ovaj događaj zapravo zatvaranje fasada zastorima koji bi svu pažnju usmerili na dizajnere, kreacije i modne detalje, kao i specijalne štendere koje je za ovaj događaj pripremio salon nameštaja Promenada Furniture. Predstavnica ove kompanije Jelena Maksić istakla je da su bili jedni od retkih koji su mogli da ispune sve maštovite i kreativne zahteve ELLE x LA:W concept platforme.

Vreme je da ponovo krenemo u kupovinu i noćni izlazak, a FASHION STREET u epicentru Beograda postaje mesto na kome se neverovatan shopping pretvara u nezaboravan večernji provod!

Jedna ulica, dva brenda, 130 dizajnera - čekamo vas!