Luxury Style Awards koji se svake godine održava u New Yorku, pažljivo svake godine selektuje, slavi i promoviše najbolje luksuzne brendove i usluge širom celog sveta. Svake godine preko deset hiljada brendova i četiristo pružitelja usluga iz šezdesetak zemalja širom sveta se analizira i intervjuiše, te samo najbolji dobiju titulu "Best of Luxury". Ove godine Hrvatska je primila priznanja u kategorijama ulja, hotela ali i mode.

Naime modna kuća Maleza sa zagrebačkom adresom, dobila je prestižnu titulu Best Luxury Niche Fashion Brand in Croatia i time postala prvi hrvatski modni brand sa ovom zaista prestižnom nagradom te dokazala da modni luksuz u Hrvatskoj zaista postoji ali ima svoju cenu. Još veće priznanje ovom modnom brandu je da je istu nagradu u 2016. toj godini dobio Chanel. Dobitnici nagrade prethodnih godina bili su Tiffany & Co, Zuma, hoteli Rixos i Ritz te Ferrari da navedemo samo od nekih. Pobednici postaju deo svetskog prestižnog kluba te njihova imena budu objavljena u svetskim publikacijama kao što su Forbes, Vogue, Elle, Luxury society, Marie Claire i drugima.

Maleza
Karmen Oblak Maleza

Maleza je novi boutique modni brend koji je započeo svoju avanturu u doba globalne epidemije. Limitirane serije, luksuzni matrijali koji se pribavljuju iz raznih delova sveta te ručni rad posvećen ženama i mladim damama. Sama kreativna direktorka Danijela Maleza Jovanovski za svoj dizajn kaže da je namenjen svim divnim ženama, bez obzira na njihovu veličinu i dob. Maleza kreacije vrlo su luksuzne ali isto tako vrlo ženstvene. Zaboravljena elegancija i kvaliteta modnog dizajna koja ističe sve ženske kvalitete te ženama vraća osećaj samopouzdanja i senzualnosti. Kolekcija koja je donela Malezi ovo prestižno priznanje snimana je na luksuznom imanju u Istri, na stanciji Meneghetti kojom većinom su prevladavali lagani matrijali I bela boja.

maleza3
Karmen Oblak 

"Moram priznati da sam potajno priželjkivala ovo priznanje i naravo kada sam ga dobila bila sam izuzetno iznenađena i ponosna da sam uz sve te talentovane i visoke rangirane brendove baš ja dobila takvo prestižno priznjanje. Ono što im se najviše svidelo bio je moj entuzijazam i strast prema poslu koji radim a sa druge strane luksuz visoke mode koji nudim uz sve pripadajuće elemente kao što su luksuzna pakovanja, matrijali koje pažlljivo biram i modeli koji su namenjeni ženama sa istančanim stilom. Da sam dobila nagradu saznala sam oko jedan ujutro kada mi je vlasnica moje konsultanska agencije, Morana Petričević, koja se brine o meni poslala poruku. Ne mogu vam opisati taj osećaj", eekla nam je kreativna direktorka Maleze, Danijela Maleza Jovanovski.

Modele možete razgledati i kupiti: u online trgovini, Putem društvenih mreža Instagram i Facebook ili navratiti kod u Malezin atelje.

Maleza se nalazi na adresi Crvenog križa 15, radi dogovora termina prethodno nas nazovite na broj 01/ 2096-468 ii 099/431-9711.