Gotovo svi poznajemo isti osećaj. Kada se nalazimo ujutru ispred otvorenog ormara i deluje nam da nemamo šta da obučemo. Omiljene komade smo nosili već bezbroj puta, deo garderobe čuvamo iz sentimentalnih razloga, a ostatak nas ne inspiriše da kreiramo stilsku kombinaciju u kojoj se osećamo kao najbolja verzija sebe.

Umesto kardio-šetnji po omiljenim prodavnicama ili sati provedenih u surfovanju po internetu u potrazi za onim što je trendi, nova shopping i loyalty aplikacija vodećeg regionalnog multibrend koncepta Fashion&Friends donosi sve što vam je potrebno kako biste u svakom trenutku bili savršeno stilizovani.

Šta nudi aplikacija koju ćete zavoleti na prvi klik?

Na jednom mestu okupljeno je preko 40 najboljih svetskih modnih brendova, uključujući Replay, Diesel, Dsquared2, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Levi’s, Guess, Versace Jeans Couture, Just Cavalli, Patrizia Pepe, HUGO, i uzbudljiva nova modna imena čije vreme tek dolazi, poput italijanskog brenda Millé Milano.

Od klasika s modernim pomakom kojima ćete se uvek vraćati, do urbanih komada koje ste videli na društvenim mrežama, online, na ulici ili u časopisu – virtuelne police Fashion&Friends donose na stotine novih artikala svake nedelje, pravo sa svetskih modnih pista.

Aplikacija vam omogućava i da zaronite u beauty svet KIKO Milano i L'Occitane i istražite najprodavanije skin care proizvode, šminku koja će postati neizostavni deo vašeg nesesera ili zavodljive mirisne note.

Iskoristite brojne pogodnosti loyalty programa Forever Friends

Registrujte se i postanite deo programa lojalnosti koji pruža pristup posebnim ponudama, popustima i brojnim iznenađenjima. U znak dobrodošlice, dobićete poklon vaučer u iznosu od 500 dinara za kupovinu u okviru Fashion&Friends aplikacije ili onlajn šopa.

Svaki komad koji budete kupili vodi vas korak bliže još boljim pogodnostima – od ličnog šoping asistenta do kupovine sa popustom pre svih ostalih.

Zaboravljena loyalty kartica sada postaje istorija, jer se u aplikaciji nalazi digitalna Forever Friends kartica koja automatski beleži poene prilikom svake vaše kupovine.

Preuzmite aplikaciju i istražite novu, digitalnu modnu oazu. Otvorite vrata uzbudljivog digitalnog sveta sa prepoznatljivim Fashion&Friends potpisom putem Google Play store i Apple store.

Fashion&Friends aplikacija
Promo