H&M sa zadovoljstvom najavljuje kolekciju za jesen/zimu 2021, gde gorpcore susreće sartorial stil, što u savremeno odevanje donosi dozu udobnosti, funkcionalnosti i noviteta. Takođe, u još jednom H&M-ovom koraku napred ka održivoj modnoj budućnosti, ova kolekcija sadrži stvari napravljene od materijala nastalih iz održivih izvora. Uz ECOVERO™, organske i reciklirane materijale, H&M je kreirao svestrane komade koji u klasičnu estetiku unose dozu savremenosti. Spektar tonova zelene boje daju kolekciji svežinu, dok kontrastne narandžasta i crna ostavljaju utisak urbanosti. H&M Fall fashion kolekcija naći će se u prodaji u svim H&M radnjama u Srbiji od četvrtka 16. septembra.

Ova jesenja kolekcija je pre svega praktična, ali i fashion-forward. Tako se nepromočivi anorak može vrlo lako pretvoriti u praktičnu torbu, dok kombinezon i majice od recikliranog poliestera, mogu poslužiti za slojevito odevanje uz bilo koji komad odeće. Ostali ključni komadi koji krase ovu kolekciju, uključujući prsluk od 100% recikliranog poliestera i oversized duks s kapuljačom, predstavljaju savremeni, ali udoban street style devedesetih. Krojevi se mogu prilagoditi svakoj situaciji, a posebno se ističu moderni materijali i besprekorna završna obrada.

“Najviše mi se dopada dualnost kolekcije, jer nam je cilj bio da za naše kupce koji vole da prate trendove uvedemo i praktične elemente koji su uobičajeni za stvari koje se nose napolju. Iako se može osetiti neka vrsta šarmantne nostalgije, ovo je ipak kolekcija sa dozom budućnosti“, rekla ja Maria Ostblom, glavna dizajnerka ženske odeće u H&M-u.

Promo Pogledajte prvi novu modnu kampanju.