Nakon što je nedavno objavio da će jedna od njegovih glabalnih ambasadorki biti mlada teniserka Emma Raducanu, Dior je juče saopštio da će joj se u toj ulozi pridružiti i glumica Anya Taylor-Joy

Proslavljena svojom glumačkom ulogom Bet Harmon u Netflix-ovoj hit seriji ''The Queen's Gambit'', Anya će biti lice kampanja vezanih za Dior modu i šminku, pod vođstvom kreativne direktorke Marije Grazia Chiuri i Petera Philipsa.

Podsetimo se, sve je počelo sa glumičinim glamuroznim izdanjem za Zlatni globus kada je nosila smaragdnozelenu haljinu koju joj je Maria Grazia Chiuri napravila po meri, dok ju je Peter Philips upotpunio zadimljenim lookom.

Zatim su usledila još tri Dior izgleda: svetlucava haljina grčke boginje koju je nosila na reviji Dior Cruise 2022. u Atini; žuti plašt i smeli trenutak crvenih usana na dodeli Emmy nagrada; i, nedavno, efektna ružičasta kreacija uz prigušeni glam beauty izgled koji je predstavila na Venecijanskom filmskom festivalu, prilikom premijere njenog novog filma ''Last Night In Soho''.

U svojoj novoj ulozi Dior ambasadorke, glumica ce nastaviti da predstavlja impresivni rad ove modne kuće.

Pratite nas i budite u toku sa svim novostima!