Omiljeni fashion par na crvenom tepihu, Zendaya i Timothée Chalamet, daju još jednu odličnu promocija filma "Dune" još od Filmskog festivala u Veneciji.

Sinoćna londonska premijera je dokaz toga kako mlade zvezde pružaju neku vrstu usmerenog glamura koji ih je postavio čvrste temelje ispred holivudske publike.

Čak ni neprestana kiša u gradu nije mogla da umanji Zendayinu nebesku belu haljinu. Bilo je dovoljno samo ostaviti Zendayi da se osvrne na istovremeno referentnu, žanrovski orijentisanu i potpuno svoju.

Raskošna bela šljokičasta haljina je delo američkog dizajnera Ricka Owensa. Poznat po subverzivnim siluetama i izuzetnom načinu drapiranja, američki dizajner bio je nesvakidašnji i zanimljiv izbor za glumicu oko čije pažnje se brojni svetski brendovi bore.

U pratnji svoje šljokičaste, veličanstvene asimetrične bele haljine, glumica se odlučila za podjednako zanimljivu frizuru i ljubičastu šminku za oči koja je odmah dočarala pojam heroine drugog sveta.

Zendayina umetnički pažljivo raščešljana, gelirana i oblikovana frizura povela je novi trend stilizovanja kose.

Svetlucava šminka na očima i sjajne usne osigurale su da celokupna estetika bude usredsređena na sjaj - idealan pristup za promovisanje priče koja se odvija u međuzvezdanom društvu.

Timothéev londonski izgled bio je posvećen osvajanju kapitalnih talenata. Za sinoćnu premijeru odlučio za odelo ravnog koja ukrašeno detaljima rajsferšlusa i time pokazao da je majstor prevrtanja tradicionalnih muških trendova naglavačke.

U galeriji pogledajte kako su izgledali.

Profimedia Pogledajte kako su izgledali.