Koji je bio presudni momenat u tvojoj karijeri - kada si prevazišla granice naše zemlje i započela svetsku karijeru? Po kom osećaju ga pamtiš?

Suštinski je najpresudnije bilo to što sam odlučila da želim da prevaziđem granice naše zemlje, to jest sopstvene granice za koje sam do tog trenutka mislila da su moj maksimum. Nakon toga sam bila veoma fokusirana samo na taj jedan cilj. Snimala sam mikseve, slala ih klubovima širom sveta i intenzivno tražila agenta u inostranstvu. Bila sam svesna da sama iz Beograda bez agenta ne mogu da dobacim do celog sveta. Srećom u Beogradu sam toliko izgradila svoj profil i usavršila svoju veštinu da je u jednom trenutku pravi agent sam došao, a ja sam bila potpuno spremna da se otisnem na internacionalnu turneju.

Sećam se tog osećaja vrlo jasno, sećam se tog trenutka kada sam pomislila - evo ga, to je to, polećemo. Znala sam da ga prepoznam jer je i pre tog trenutka bilo nekih poluimpotentnih pokušaja i uvek sam znala da to nije bio taj trenutak. Tako da je priča o mom internacionalnom uspehu jedan od onih čuvenih "potrebno je deset godina da bi uspeo preko noći" primera. I na tom putu je sve što sam radila u Beogradu igralo ključnu ulogu. Da se nisam toliko definisala ovde ne bih bila spremna za to tamo.

Koji ti je najlepši, a koji najteži deo posla DJ-ice?

Najlepši deo posla je sve ono što je zapravo moj posao - traženje nove muzike, kopanje po dubinama interneta i prašnjavim prodavnicama ploča u potrazi za novom hit pločom, magija trenutka kada se zvuk i doživljaj koji razmenjuju svi ljudi na plesnom podijumu zajedno sa mnom spoje u jedno, čarobni trenuci kojima doprinosim uz svoju selekciju muzike. Zbog tih trenutaka radim ovaj posao. Teško je sve drugo oko toga - pre svega putovanja. Poslednjih 6-7 godina sam vise vremena provela u avionima i na aerodromima nego puštajući muziku. Dešavalo se da putujem 28 sati da bih nastupala 2 sata. Uz to ide i umor, nespavanje, neredovna ishrana, ništa od toga ne prija, ali sve ono što je lepo u vezi sa mojim poslom je toliko ekstremno punjenje baterija da se na kraju sve nekako fino izbalansira.