Glumica koja je ove godine dobila zvezdu na holivudskom bulevaru slavnih Walk of Fame, važi za jednu od najbolje obučenih dama na svetu koja neguje čist, smeran look, i koja često voli da rizikuje sa različitim stilovima.

Uz pomoć stilistkinje Lori Goldstein, Julianne (53) je u ovom seksi, zavodljivom editorijalu koji je snimljen u jednoj hotelskom sobi na Manhattnu, zablistala stilizovana u seksi, mahom najviše čipkaste modele.

Glamurozna glumica je ovom prilikom bila stilizovana u senzualan, bodi od Kiki de Montparnasse, potom smo je videli u čipkanoj haljini Etoile od Isabel Marant, a najprivlačnija nam se učinila pozirajući u kombinezonu Agenta Provocateura, dok je veliki broj kombinacija upotpunila sa zavodljivim Christian Louboutin cipelama s visokom potpeticom.

U intervju, Julianne se osvrnula na prijateljstvo i saradnju s čuvenim dizajnerom Tomom Fordom, kao i na svoje viđenje mode, ali i godine.

O svom besprekornom izgledu:

“Volela bih i mislim da za sada uspevam da starim prirodno. Iako nikada ne bih nešto uradila,  ne želim da komentarišem odluke drugih jer mislim da su mnogima pomogle da se osećaju bolje u svojoj koži. Ja ipak želim da ličim na sebe.“

O modi:

“Preferiram onu modu koja nije uobičajna. Volim da haljina ima neki detalj, bilo da je u pitanju kroj, materijal, bilo šta što je čini seksi, provokativnom. Moda treba da bude zabavna, upečatljiva, a opet pristojna.“

O Tomu Fordu:

“Mnogo volim Toma. On je jedan divan prijatelj i kad god treba da mi iskreira neki kostim, znam da će ta kreacija biti prelepa i da ću uživati noseći je."