Britanka, indijskog porekla prošetala je pistom u septembru na reviji modne kuće Burberry, noseći modele iz njihove poslednje kolekcije za proleće/leto 2014, da bi potom postala zaštitno lice najnovije kampanje upravo za pomenutu sezonu.

Studentkinja psihologije, Neelam Johan u kampanji romantičnog naziva English Rose, pojavljuje se u društvu Jamie Campbella Bowera, inače glumca kojeg smo imali prilike da vidimo u Twilight serijalu i Harry Potteru, i teen aristokratkinje Lady Jean Campbell.

Pored Neelam, veliko iznenađenje kampanje je bila i mlada manekenka Malaika Firth, koja se relativno skoro pojavila u Pradinoj kampanji. Malaika je inače prva crnkinja koja se posle Naomi Campbell (1994) pojavila na nekoj Pradinoj reviji...

Neelam čiji je omiljeni pisac avganistansko-američki pisac Khaled Hosseini je prvi indijski model u istoriji brenda. Kompletnu kampanju je snimao Mario Testino, a modeli izgleda sveže, opušteno, stilizovani u pastelno, nežne trenč modele. 

"U ovoj sezoni se definitivno oseća taj english vajb, ona je nežna, romantična, jednostavna, a promovišu je mladi britanski talenti," izjavio je kreativni direktor brenda Christoper Bailey.