Zahvaljujući renomiranoj grupi top modela, fotografu Nick Knightu i kompaniji Beats by Dre svetlost dana je ugledala neobična i nesvakidašnja modna kampanja "7 deadly sins". Ovo je ipak više od kampanje, a nekako manje od filma..., ali je svakako oda 25 godina dugoj karijeri Edwarda Enninfula, izveštava portal WWD.

U filmu 7 vrhunskih modela na čelu sa Kate i Naomi "glumi" 7 smrtnih grehova - Lust, Greed, Gluttony, Sloth, Wrath, Envy i Pride, svaka u svojoj boji i sa određenom muzičkom podlogom.

Tako je Kate Moss dodeljena uloga "Požude", Naomi Cempbell "Gordost", Karlie Kloss "Pohlepa", Mariji Carli Boscono "Gnev", Jourdan Dunn "Zavist" a Lari Stone i Anni Ewers "Proždrljivost". 

Za stil u filmu je bio zadužen Eninful, dok modeli nose arhivske komade sa potpisima Alexandera McQueena, Céline, Prade, Maison Margiele Couture by John Galliano, Givenchyja i V​êtements.

foto: Instagram Edward Enninful

,,7 smrtnih grehova Edwarda Enninfula" je prikazan u javnosti 29. januara na Beats by Bean bilbordu na Tajm Skveru, a globalno će debitovati 13. februara na sajtu showstudio.com.

Za sada vam predstavljamo uvid u scene Naomi Cempbell i Karlie Kloss u gif formi, a svih 7 možete videti na sajtu WWD.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija

Priredila Teodora Andrić