Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FKA Twigs zvezda nove Calvin Klein kampanje

Osim fantastičnog CK jeansa i režiserskog talenta, FKA Twigs nam je u novoj video kampanji pokazala svoje senzualno igranje...

 Izvor: Foto: Instagram / naokoscintu

Nakon manje od dve nedelje nakon predstavljanja svog black and white muzičkog videa za pesmu Good to Love, FKA Twigs se vratila sa još jednim videom koji je nastao kao rezultat saradnje sa Clavin Klein brendom, čije je zaštitno lice.

Samo ovog puta umesto valjanja ispod posteljine, popularna pevačica nam je zavodljivo igrala i uvijala se u Calvin Klein jeansu. 

U saradnji sa modnim brendom, Twigs je režirala i uređivala video u kojem ona i njen plesni partner, Kaner Flex u isto vreme pokazuju senzualne pokrete i CK donji veš. Nakon savijanja njihovih tela u svakom mogućem obliku koji možete zamisliti, ples se završava skokom u nepregledan prostor ispunjen #bluejeansom...

Uprkos zanosnom donjem vešu i seksi plesu, video je zadržao granicu dobrog ukusa. Uglavnom zbog minimalističkog seta i kvaliteta plesa koji je više okrenut modernoj igri, nego popularnom twerkingu. 

Osim fantastičnog CK jeansa i režiserskog talenta, FKA Twigs nam je u novoj video kampanji pokazala svoje senzualno igranje...
Izvor: Youtube

FKA Twigs je otkrila kako je izgledala saradnja sa brendom, kao i šta je bila njena glavna inspiracija pri režiranju videa:

"Uvek sam želela da režiram na pomalo ironičan, zabavan, seksi i emocionalan način koji sam uspela u videu da predstavim kroz poseban odnos i otvorenost među partnerima. Specijalno za ovu saradnju, rešila sam da napravim futuristički video koji je pomalo napet i emotivan, ali ipak da uključuje zavodljivost, slobodu i mladost, tj. ono po čemu je Calvin Klein brend prepoznatljiv."

Moramo da priznamo da nas je ovaj video oduševio, i sasvim smo sigurni da je FKA Twigs uspela u onome što je namerila. Od nas, sve pohvale!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity