Slogan „Čuvaj se“ donedavno je predstavljao kampanju brenda Sprandi za sezonu proleće/leto 2022. i odnosio se pre svega na način kako da čuvate sebe I da pronađete trenutak predaha u svakodnevnoj gužvi.

Danas ove reči zvuče aktuelnije nego ikada ranije. Danas, moramo da brinemo o sebi da bismo mogli da brinemo o drugima. Što smo jači, više možemo. Samo smireni, uporni i staloženi moći ćemo da pružimo ruku pomoći drugima. Briga o harmoniji, mentalnom stanju i zdravlju nikada nije bila tako važna.

U narednim danima, na profilima društvenh mreža Sprandi brenda i CCC-a pronaći ćemo seriju saveta i rituala kako da se ponašamo u današnjoj situaciji. Prepuštajući se ovim malim zadovoljstvima, gradimo temelje kako bi ispunili sebe.

U Sprandi kampanji „Čuvaj se“ učestvuju zvezde svetskog formata: idol Z generacije Finn Wolfhard poznat po seriji „Stranger Things“, legendarni glumac Kyle MacLachlan i Amber Valletta, supermodel iz 90-ih koja je danas uključena u ekološke aktivnosti. Na fotografijama nose odeću i modne dodatke iz kolekcije proleće-leto 2022: udobne trenerke, sportske komplete i retro patike.

Sprandi kolekcija će uskoro biti dostupna u CCC prodavnicama kao i na web stranici https://shop.ccc.eu/rs/.

Charlotte Wales Moda i mentalno zdravlje.

Fotografije: Charlotte Wales
Modeli: Finn Wolfhard, Amber Valletta, Kyle MacLachlan, Gabriel Aubry, Eva Werheim, Raphael Balzer, Lucas Ucedo, Marlee Bell, Alyssa Carter, Loren Lenox
Stilista: Clare Byrne
Scenografija: Nicholas Des Jardins
Make up: John McKay
Frizura: Teddy Charles
Direktor Marketinga: Katarzyna Krawczyk / CCC
Umetnički Direktor: Maria Mastalerz / CCC
Produkcija: Bartosz Majkowski / CCC
Produkcijska kuća: Warsaw Creatives