Vivienne Westwood i Andreas Kronthaler su se zajedno sa fotografom Juergen Tellerom i Pamelom Anderson uputili na grčko ostrvo Hydra, na kom su snimali zanimljivu reklamnu kampanju za proleće/leto 2017. 

Inspirisan Mediteranom, kampanju je fotografisao nemački umetnik, a stajling je radila Sabina Schreder. Osim Pamele u njoj se pojavljuju muški i ženski modeli, koji poziraju u neobičnim pozima i još neobičnijim kreacijama. 

Na ovom fantastičnom setu fotografija modeli su nosili različite materijalima, ali Pamelin outfit je izazvao najviše pažnje: ona praktično nosi seno na sebi. 

Kao pravi profesionalac, atraktivna plavuša je smelo pozirala u ovoj neobičnoj haljini od slame, otkrivajući jednu nogu koja je dodala dozu seksepila. 

Foto: Instagram/__vivaladoll

Pamela u ovom slučaju ne nosi jednodelni crveni kupaći kostim, ali sigurno ćete se složiti da je ova scena jednako seksi kao one koje smo videli u nekada popularnoj seriji Baywatvh. 

Inače, ova manekenka je i ranije sarađivala sa ovim brendom: slikala se prošlogodišnjiu Save The Arctic kampanju, a radila je i snimanja za proleće/leto kampanje (2009. i 2010.) koje je takođe radio fotograf Juergen Teller. 

Foto: Instagram/viviennewestwoodofficial

Foto: Instagram/joshuajpdavidson

Foto: Instagram/joshuajpdavidson

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/