Fendi ne odustaje od svijih cura te je i za jesenju kampanju angažovao Kendall Jenner i Gigi Hadid. Kao i u svim dosadašnjim reklamnim snimcima, čuveni modeling duo je fotografisao modni mag Karl Lagerfeld, kreativni direktor italijanske kuće. 

Sudeći po kometarima na društvenim mrežama, Veliki Karl i cure su uradili odličan posao!

Prvo je Gigi na svom Instagram profilu otkrila delić kapanje, podelivši čak četiri različite fotografije kampanje.

U zanimljivom grafičkom dekoru, američka manekenka je pozirala Karlu u oversize crvenom kaputu i dubokim čizmama. Ako pratite Fendi modne diktate, biće vam veoma jasno da je crvena boja ona koja će obeležiti narednu sezonu, dok će lakovane čizme biti ultimativni hit kao i prethodne zime!

Pored ove fotografije, tu si slike sa zanimljivim aksesoarima, odnosno torbama u različitim bojama. 

Njena koleginica Kendall je stilizovana na sličan način sa crvenim čizamama koje su u njenom slučaju uparene sa zanimljivom, dugom plavom haljinom.

Ako postoji mala zamerka onda je upućena na račun izveštačenih poza, ali moramo biti pošteni i priznati da Fendi nikad nije išao u smeru naglašavanja prirodnog looka, već istacanju modne robe u prvi plan. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/