FROM DEPTHS INTO ETERNITY 

Uranjamo. Izranjamo. Dišemo.
Dubine pretvaramo u večnost, a ženstvenost u naše najjače oružje.
Novi broj budi ono skriveno u nama i otelotvoruje moć žene sa manekenkom Minom Milutinović i brendom Coast.

Pronađite ga na svim kioscima širom Srbije od 22. jula!

Saradnik magazina Elle Serbia iz Milana, Petar Spasojević, godinama prisustvuje muškim Nedeljama mode u Milanu, Parizu i Firenci, a u ovom izdanju nam na jednom mestu prenosi sve trendove za proleće-leto 2023.

Slow fashion moda konačno doživljava svoju renesansu, a to dokazuje i lokalni brend COZY koji svoje modele temelji na minimalističkom pristupu. Koliko je teško održati eco friendly standard, okrenuti ljude održivoj modi i verovati u svoju ideju, otkriva nam vlasnica Sonja Oljača u ekskluzivnom intervjuu za Elle.

Objektiv Miše Obradovića obeležio je neke od najboljih naslovnih strana i modnih editorijala domaćih magazina. Mnogi ga nazivaju magom modne fotografije, čije je oko uvek videlo detalje koje skoro niko nije. U specijalnom intervjuu za magazin Elle, priseća se Pariza, svoje prve fotografije, ali se osvrće i na modnu scenu Srbije te na nagradu za najboljeg regionalnog fotografa koju je nedavno osvojio.

Tokom pandemije iznedrili su se mnogi plodovi zaglavljene kreativnosti koju su slobodno vreme i čiste misli izbacili iz čaure. Tako je nastao Instagram brend Bura i Bonaca, gde je jedna Jelena želela da dragim ljudima pokloni slike onoga što im je najviše trebalo. Mora. Kako se rodila ideja o ovom zanimljivom brendu, šta je za nju sve bura i kuda ju je ona odvela, za magazin Elle otkriva Tari Đukić.

Pariz iz njegovog pera doživećete na jedan drugačiji način. Zato nam profesor na Institutu za umetničku igru, umetnik i fotograf Nemanja Maraš otkriva detalje o svojoj vezi sa ovim gradom, ali i prvoj izložbi koja je ostvarenje sna mnogih fotografa.

Molbe i zapomaganje širili su se hodnikom najveće ginekološke klinike u Hjustonu u momentu kada je i zvanično saopštena informacija da je Vrhovni sud doneo odluku o poništenju presude Roe protiv Wadea. Time je odluka o legalnosti terminacije trudnoće prepuštena narodnim predstavnicima svake od saveznih država. O abortusu kao svetom ženskom pravu za novi Ele broj piše Brana Antović Aleksić.

Mima Zečević, influenserka koja je na Instagramu, pored svog jedinstvenog stila, poznata i po svojim ritualima lepote, za Elle magazin otkriva one bez kojih ne započinje i ne završava dan.

Sve to i mnogo više pronađite u avgustovskom broju magazina ELLE!