Izbor kupaćeg kostima nije mala stvar, a ukoliko još uvek niste našli model u koji ćete se zaljubiti i koji će vam pristajati kao saliven imamo za vas sjajne predloge.

Nevezano da li volite dvodelne, jednodelne, jednostavne, ili nešto upečatljivije modele, modeli koje smo pronašli zasigurno će zadovoljiti i najizbirljivije zaljubljenike u modu. Izdvojili smo 10 lokalnih dizajnera koji se bave porizvodnjom kupaćih kostima. Bacite oko na naše predloge, verujemo da ćete pronaći vaš savršen bikini....

Peach Bomb

Brend iza kojeg stoji naša uspešna manekenka Kristina Perić.

Kristina je prošle godine pokrenula liniju kupaćih kostima, a njenom novom kolekcijom dominiraju zemljane boje i jednodelni modeli.

Paspul

Ovi jednostavni, a opet efektni kupaći kostimi mogu da se nađu u Klasa prodavnici u Čumićevom sokačetu, ali i da se naruče online.

Na prvi pogled ćete se zaljubiti u njih, a zbog sjajnog kvaliteta sigurno će vam dugo i trajati.

Sabba

Popularna influenserka Una Krlić poznata po svojim sjajnim odevnim kombinacijama prošle godine upustila se u vode dizajna.

Una je 2021. pokrenula svoj brend pod nazivom “SABBA”, koji se bavi dizajnom i proizvodnjom kupaćih kostima.

BÉBÉ by Dunja Jovanić

Popularna influenserka i lice sa ELLE naslovnice Dunja Jovanić poznata takođe je prošle godine predstavila svoj brend BÉBÉ.

Dunja je i ove godine predstavila atraktivne modele kupaćih kostima, kako dvodelnih bikinija, tako i jednodelne modele koji odišu elegancijom.

Matishi

Matishi kupaći takođe odišu minimalizmom, ali i razigranošću geometrije - jednobojni su, ali sa različitim prevojima i trakama.

Možete ih poručiti online ili pronaći u Fond fashion house-u.

Softness

Softness kupaći kostimi savršeni su za sve koje vole klasiku.

U ovim nežnim jednodelnim kostimima osećaćete se kao da ste zalutali u Holivud '60-tih.

MO Swimwear

Modna dizajnerka Milica Opačić stoji iza brenda MO Swimwear.

U ponudi su jednodelni i dvodelni modeli, sa printom i bez printa, dizajnirani tako da odgovaraju različitim ženskim figurama.

Swimwear kostim

Za one kojima su otmenost i elegancija važni i na plaži, te žele da izgledaju kao iz modnog časopisa.

Kako i sami kažu, inspirisalo ih je more, a posvetili su se zaštiti. U pitanju su visokokvalitetni kupaći kostimi napravljeni od recikliranog okeanskog otpada.

Njihovi kostimi dovoljno su komforni da u njima provedete ceo dan, i dovoljno seksipilni da u njemu nastavite duboko u noć.