Prošle godine, Prada torba od rafije bila je kultni Instagram dodatak svih influenserki. Nema sumnje da ste ovu ceger-tašnu videli pored bazena Pernile Teisbek na Majorci, ili na Lindi Tol dok kafeniše u Amsterdamu i devojkama iz Londona, od Lucy Williams do Lizzy Hadfield.

Čak su se i osobe sa liste A, poput Rosie Huntington-Whiteley hvalile svojim primerkom. Pa, ako ste ovu torbu propustili prošle godine, biće vam drago da čujete da se rasprodata torba vratila, i da sada dolazi u još novih nijansi.

Pronicljiva šopingholičarka Rosie Huntington-Whiteley, čija je garderoba pravo utočište modnog minimalizma, još je u avgustu 2021. pokazala da ovaj model nije rezervisan samo za plažu, već i za sve prilike u gradu. 

Iako je njena klasična bež verzija ove tašne bezvremeni statement, mi smo se zaljubili i u nove pastelne nijanse koje dolaze ove sezone, a koje će sigurno vrlo brzo biti ponovo rasprodate. Bez obzira na to da li se odlučite za bledoljubičastu ili puderastoplavu, ova torba će biti savršeni pratilac za sve vaše outfite ovog leta.

Prada Pogledajte kultni Prada model koji nose sve influenserke.

Ukratko: ako ste mislili da će pletene torbe trajati koliko i kratka letnja romansa, prevarili ste se. Zato istražite ove ili modele high-street brendova i budite glavna trendseterka ovog leta.