Šta je ono što izdvaja brend NEERA na našem tržištu?

Mi smo u ovaj posao ušle srcem i samim tim smo se na samom početku složile da kroj mora da bude savršen tako da, bez obzira na građu, svaka devojka se oseća prijatno i slobodno kada nosi naš model. Pošto je nama pronalazak savršenog bikinija predstavljao problem, mi smo odlučile da ga same napravimo. Takođe, važan nam je bio kvalitet materijala i da kupaći ne završi u kanti za đubre na kraju sezone, već da godinama bude nosiv i funkcionalan.

lolizam ffg.jpg
Jelena Mitić Lolizam 

11a.jpg
Jelena Mitić Lolizam 

NEERA kupaći kostimi nisu samo za jednu sezonu zato što su napravljeni od ECONYLA. Kažite nam kako u praksi izgleda proces uvođenja ekoloških vrednosti u modni brend?

Verujemo da je naše tržište vrlo opismenjeno kad je u pitanju ekološki pristup u modi. Nama je bilo važno da predstavimo krojeve koji nikada neće izaći iz mode, napravljene od materijala koji neće propasti nakon nekoliko nošenja. Nakon dugog istraživanja, zaključile smo da je Revolutional by Eco (ECONYL) savršen izbor s obzirom na to da uz pravilno održavanje obećava dugotrajnost i rešenje kako za korisnike, tako i za smanjenje otpada.

ffffflols.jpg
Jelena Mitić Lolizam 
lolidzff.jpg
Jelena Mitić Lolizam 

Iako je uvreženo mišljenje da su kupaći kostimi rezervisani samo za leto, vaša modna kampanja govori suprotno. Dok gledamo kako se transformišu u party topove, ali i statement komade za svaki dan, koji savet biste nam dali za njihovo kombinovanje?

Već nekoliko sezona pozdravljamo gole stomake, pa tako svi naši modeli mogu da posluže u vidu topa u kombinaciji sa farmerkama, pantalonama ili suknjom visokog struka, ili kao veš ispod providne haljine što je trenutno popoularno. Svi bikini modeli imaju dugačke podesive vrpce koje osravljaju mnogo prostora za stilizovanje ne samo na plaži, već tokom cele godine.

jeans lola2.jpg
Jelena Mitić Lolizam 

jeans lola.jpg
Jelena Mitić Lolizam 

Istakle ste i da priča o NEERA bikinijima počinje potragom za onim ’savršenim’. Pa jeste li uspele da pronađete taj ‘savršeni kroj’ za svaku devojku, svaku građu i veličinu?

Nakon mnogo modelovanja i isprobavanja, mi verujemo da jesmo. Uvek smo otvorene za sugestije i napredak, ali za sada smo dobile samo potvrdu da smo uspele da plasiramo model u kom se svaka devojka oseća prijatno i samouvereno. 

16a.jpg
Jelena Mitić Lolizam 

18a.jpg
Jelena Mitić Lolizam 

I za kraj nam recite, šta je po vama ključno za to da se osećamo dobro u svojoj koži, i u letnjoj, i u svakoj sezoni?

Ljubav prema svom odrazu iznutra, u ogledalu i originalnost. ♥️

Foto: Jelena Mitić Lolizam
Šminka: Lidija Miletić
Kosa: Srđan Hair