Uz prijatno druženje predstavljena je nova kolekcija za MAX&Co jesen/zima 2022. Stilista Ašok Murti je prisutnim damama prikazao trendove za aktuelnu sezonu, nakon čega su one smelije prihvatile izazov da same naprave svoju omiljenu kombinaciju.

MAX&Co. dama želi avanturu i glamur. Oseća se uticaj uzbudljivih 70ih i opušteni, androgeni stil Dajan Kiton iz tog perioda koji donosi radosnu mešavinu individualnosti, stila glamura. Više nego ikada vlada lični stil. Preovlađuju komadi koji se mogu nositi kako god želite: teksas prsluci, suknje, haljine kombinovane sa šljokicama, prugama i šalovima. Muški karirani blejzer je ključna investicija nosiva 24 sata dnevno. Boho se vratio u stilu hipi šika. I ključna je mešavina, cvetni printovi se nose sa prugama, duksevi ispod odela od vinila, eksplozija boja čizama, pleteni dezen ide uz sve.

MAX&Co foto 5 Marina Bugarcic.jpg
Marina Bugarcic/Marina Bugarcic 

MAX&Co. sa ponosom predstavlja novu modnu kapsulu Pony Ride, najnovije poglavlje u svojoj &Co.LLABORATION seriji kreiranoj u partnerstvu sa dizajnerom Efisio Rocco Marras, kreativnim direktorom I’M Isola Marras. Heroj MAX&Co. garderobe je kultni kaput koji se vraća i ove sezone u živahnoj paleti boja, travnato zelene i nebesko plave. I poručuje “Budi smela! “

MAX&Co. je savremeni modni brend omiljen zbog svojih originalnih, raznovrsnih i pažljivo napravljenih kolekcija, koje nose elegantne žene širom sveta. Deo je Max Mara Fashion Group. Ekskluzivni franšizni partner brenda Max&Co je kompanija Triple Jump Group koja u svom porfoliju ima više svetskih brendova i robnih marki.

01_110_C.jpg
Riccardo Vimercati 

 Radnja se nalazi u tržnom centru Galerija Belgrade.