U samom centru Beograda, na adresi Makedonska 21, nalazi se modni atelje koji odiše duhom Pariza, sofisticiranošću i onim timeless stilom, koji je urođen, a ne nametnut, i koji se preslikava na sve druge sfere života - vaspitanje, kulturu, interesovanja i uverenja... U pitanju je prostor u kome kreira i stvara modni dizajner Aleksandar Zabunović, i to sa svojom ženom Milicom Zabunović, te malim, ali odabranim timom vrhunskih krojača.

Campain 59.jpg
Photographer:Aleksandar Zabunovi/Copyright: AZ 

Brend ove godine proslavlja 10 godina rada, stila i elegancije, kao i 20. kolekciju po redu koja reflektuje njegovu želju, upornost i hrabrost da radi ono što voli i kreira ono što odražava njegov unutrašnji svet.

Campain 86.jpg
Photographer:Aleksandar Zabunovi/Copyright: AZ 


Kolekcija obiluje chic krojevima, unikatnim detaljima i luksuznim materijalima poput italijanske cady svile i merino vune. Svi materijali se uvoze u direktnoj saradnji sa proizvođačima tkanina visoke mode iz Italije. 

Jedan od vodećih komada iz nove kolekcije jeste Orchid Gown kod koje je inspiracija orhidejom otelotvorena u konstrastnim detaljima od bele svilene organze za efekat beskrajne lepršavosti.

Campain 12.jpg
Photographer:Aleksandar Zabunovi/Copyright: AZ 

U srcu brenda su i prefinjene boje - kombinacija crne i bele, ali i crvena i ljubičasta koje su ove sezone tu da dodatno ožive jedinstvene forme, ali i istaknu ženstvenost i autentičnost svake od nas.

U galeriji pogledajte novu kolekciju Aleksandra Zabunovića.

Photographer:Aleksandar Zabunovi/Copyright: AZ Pogledajte komade za jesen zimu 2022.