Ukoliko ste se ovih dana našli u srcu grada, u omiljenom prestoničkom shopping centru, sigurno su vam pažnju privukli fantastični modni printovi koji izlaze iz okvira do sada realizovanih kampanja beogradskih tržnih centara.

Ove fotografije koje šalju moćnu poruku o ljubavi, ukrasile su i bilborde u samom gradskom jezgru, a gotovo da ne postoji osoba koja se, nakon što ih je zapazila, nije uputila u omiljeni prestonički shopping centar.

Fotografija sa aukcije br.3.jpg
Danilo Pavlović 

O čemu se zapravo radi?

U četvrtak, 22. septembra u Rajićeva Shopping Centru svečano je otvorena izložba modnih fotografija našeg poznatog fotografa, Danila Pavlovića. Na događaju koji je upriličen na jednoj od najlepših beogradskih terasa okupio se veliki broj eminentnih zvanica sa jasnim ciljem – da podrže izložbu humanitarnog karaktera.

Danilo Pavlovic.jpg
Press Danilo Pavlović

 Unikatne modne fotografije velikog formata izložene su u Rajićeva Shopping Centru, a ukoliko želite da ih kupite, jedini način je da licitirate putem društvene mreže Instagram, na profilu Rajićeva SC. Početna cena fotografija je 19.990 RSD, a sva prikupljena novčana sredstva biće donirana humanitarnoj fondaciji – Humana srca i njihovim najmalađim članovima. Ova neprofitna fondacija specijalizovana je za pružanje svih vidova humanitarne pomoći, unapređenje rada i pružanje podrške predškolskim, školskim, socijalnim, zdravstvenim i drugim ustanovama od značaja i brigu o deci bez roditeljskog staranja.

Rajiceva fotografije sa aukcije.jpg
Press 

Rajićeva SC, osim što je centar najbolje kupovine tokom 5 godina postojanja, postala je i značajan epicentar kulturnih gradskih dešavanja. Tokom četiri dana rođendanske kampanje, posetioci su imali priliku da uživaju u svakodnevnim koncertima Nemanje Nikolića, našeg uvaženog pijaniste, zatim u koncertu dečijeg hora „Čarolija“, a u nedelju, 25. septembra organizovana je i kreativna slikarska radionica u saradnji sa organizacijom „Slikaj i Cirkaj“.

Ovom kampanjom Rajićeva Shopping Centar želela je da rođendanski publicitet usmeri na one kojima je pomoć najpotrebnija i poveže modu i humanost.

Fotografija sa aukcije br. 1.jpg
Danilo Pavlović 

Pridružite nam se, pozdravite leto za 2022. godinu uz Rajićeva SC i uživajte u svemu što nam donosi nova, jesenja sezona. Očekujemo vas u toplini omiljenog prestoničkog shopping centra gde možete pogledati i licitirati za unikatne modne fotografije i biti deo ove velike humanitarne akcije.