Čemu se najviše radujete kada dođete u Pariz?

Pariz osećam kao svoj dom daleko od kuće. Već dugi niz godina posećujem ovaj grad zbog posla, ali i zadovoljstva, gde „imam“ mnoga poznata lica i mesta. Volim blistava svetla, sedenje na otvorenom, romantiku obale reke i posećivanje svih mojih starih mesta.

Koja su vaša omiljena mesta za ručak u Parizu? Da li imate omiljeni pariski Brasseries?

Pariz ima toliko fantastičnih restorana, što je i deo njegovog šarma. A ako moram da izaberem jedan? Brasserie Lipp. To je tradicionalan pariski klasik, sa odličnom hranom i tamnim drvenim zidovima koji vas okružuju u svim uglovima. Nalazi se u jednom od mojih omiljenih arondismana koji je nekada bio poznat po svom boemskom šarmu.

Koji je vaš omiljeni modni komad?

Ne znam da li bih mogla da izaberem neki favorit, ali imam sklonost ka modnim aksesoarima. Neki od mojih veoma talentovanih prijatelja i dizajnera kreiraju najlepše torbe kojima ja ne mogu da odolim. Veoma sam srećna što poznajem i volim neke neverovatno darovite ljude, tako da mi isto tako neverovatni dodaci - cipele, torbe ili nakit, nikada nisu daleko.

Koja je vaša kombinacija za večernji izlazak?

Volim klasične krojeve sa obrtom. Često sam u blejzeru i pantalonama, sa trenchom neklasične strukture. Ovakva kombinacija upotpunjena fantastičnim parom štikli ili upečatljivom ogrlicom za mene je dobitna kombinacija.

U kampanji se zabavljate sa prijateljima - kako zapravo volite da provodite vreme sa njima?

Ugostiti prijatelje i porodicu, biti u dobrom društvu i družiti se uz večeru, za mene je uvek posebno. Ugostiti one koji vam najviše znače je privilegija.

1046-Fall-Fashion-BTS-A4-PR-Landscape-Image-300ppi_6.jpg
H&M 

Koji je najzanimljiviji modni trend koji ste u poslednje vreme primetili?

Oživljavanje estetike 2000-ih je zabavno videti, a ono što posebno volim jesu smele, blok boje. Trend celokupnog looka u jednoj upečatljivoj boji baš mi je zapao za oko.

Koji je to jedan trend koji nikada neće izaći iz mode?

Samopouzdanje. Samopouzdanje da nosite ono u čemu se osećate dobro bez obzira na sve. To je vanvremeno.

Koje je vaše omiljeno godišnje doba kada je reč o modnim kombinacijama?

Volim jake kapute; oni su tako sjajni komadi za investiranje, a ujedno i prilika da nosite nešto što pokazuje snagu vaše ličnosti. Zato ću reći, zima!

Opišite nam glavni jesenji komad koji imate?

Mislim da su meki, topli slojevi ključni u odabiru garderobe. To je osnova, a zatim je možete upotpuniti upečatljivim komadima kao što su oni pleteni, jak print ili neki fantastičan dodatak. Kombinacija udobnosti i stila najbolje funkcioniše.

Koji je vaš omiljeni komad iz nove H&M kolekcije?

Zdepasta pletiva su sjajna, ali posebno se ističe narandžasta haljina sa otvorenim ramenima. Savršena je za sve prilike, a otvorena ramena joj daju prednost.

Kako biste stilizovali svoj omiljeni H&M komad za večernju zabavu?

Ova haljina odlična je polazna tačka, a trench mantil jeste preko potrebni potpuni must, kao i divne čizme do kolena - koje su savršeni dodatak za prelazak iz dana u noć.

1046_SL_07.jpg
H&M