Zlatan Ibrahimović je jedan od najboljih centarfora svih vremena i igrao je u najvećim svetskim ligama. Iako njegova karijera traje više od 20 godina, on i dalje igra za AC Milan i najveći je golgeter švedske reprezentacije. Takođe, Zlatan je i otac, planinar, govori pet jezika i obožava tekvondo. On je pravi multi-pokretač.

“Često sam se u detinjstvu osećao izolovano i isključeno iz raznih aktivnosti. Devojčice i dečaci koji odrastaju poput mene trebalo bi da imaju mogućnost da nose isto što i profesionalni sportisti, a upravo se H&M Move zalaže za to. Čvrsto verujem u misiju brenda da svima treba pružiti priliku da se kreću. Jer je meni upravo kretanje promenilo život.”

Kako bi na pravi način dočekala Zlatana u H&M Move tim, Jane Fonda mu je otkrila par neprocenjivih, individualnih treninga za održavanje kondicije. Ali kako će Zlatan prihvatiti njena uputstva?

Pogledajte u videu.

S bogatim iskustvom koje je stekla u neprofitnom sektoru radeći sedam godina kao globalna menadžerka H&M fondacije, H&M Move timu pridružila se i Diana Amini. Kao lider programa H&M Move zajednice, Diana će sa timom stručnjaka i brend pokretačima dati značajan doprinos svetskoj inicijativi fokusiranoj na saradnju sa zajednicama koje se suočavaju sa nekim od prepreka koje sprečavaju nesmetano kretanje.

“Uklanjanje svih tih prepreka je za H&M Move od presudnog značaja. Naše prve aktivnosti biće fokusirane na decu koja su sprečena da uživaju u slobodi pokreta, a zatim i na sve ostale, sve dok se svi ne pokrenemo. Srećna sam što sam deo ovog dinamičnog globalnog tima koji će raditi na novim, pozitivnim promenama” rekla je Diana Amini, lider programa zajednice H&M Move.