Sve su oči bile uprte u modne dodatke na prvoj reviji Matthieua Blazyja za jesen/zimu 2022. za modne kuće Bottega Veneta. Pariski dizajner predstavio je torbe u prepoznatljivom intrecciato metodi po kojoj je brend poznat, uključujući naduvane i oversize clutch torbe, kao i one s užem s čvorovima umesto uobičajene ručke. Ali Blazyjev najhrabriji model torbe bio je Sardine, torbica koja je dobila ime po metalnoj ručki u obliku ribe.

Opuštena silueta nalik je Jodie torbi koju je dizajnirao Blazyjev prethodnik Daniel Lee. Sardina torbica izrađena je od krute kože, a za jesen/zimu 2022, dizajner je predstavio tri boje - "gorka čokolada", "barolo" i "kreda", dok je u kolekciji za proleće/leto dodao crnu, tamno-smeđu i limun žutu.

Supermodel Rosie Huntington-Whiteley verno je podržavala Leejeve kultne modne dodatke (tačnije, njegove torbe Pouch), ali očigledno je jednako oduševljena Blazyjevom ponudom. Velika ljubiteljka minimalizma uložila je u Sardine torbicu u boji krede, čime se pohvalila na Instagramu.

Kendall Jenner je pala na boju gorke čokolade koju je prošlog meseca nosila na US Openu. Odevena u svilenkastu žutu haljinu, tamnoplavi džemper i minđuše u obliku suze, manekenka je prisustvovala događaju sa Sardinom u ruci.

Sardine torbica modne kuće Bottega Veneta dobila je ime po metalnoj ručki u obliku ribe, a obožavaju ju IT devojke poput Kendall Jenner i Rosie Huntington-Whiteley.
The Hapa Blonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ako tražite potpuno drugačiji modni dodatak koji će izdržati test vremena - Sardine torba je za vas.

Ako tražite potpuno drugačiji modni dodatak koji će izdržati test vremena - Sardine torba je za vas.
SplashNews.com / Splash / Profimedia