Magazin Elle je krucijalni deo fashion & beauty industrije još od svog nastanka davne 1945. godine. Osnovan u Parizu od strane Helene Gordon-Lazareff, sa sobom je nosio progresivnu i jedinstvenu viziju koja ga i danas čini jednim od najčitanijih i najvažnijih modnih magazina u celom svetu. 

Prva francuska urednica imala je ideju da magazin Elle stavlja naglasak na ''slobodu, feminističke zahteve i potrošačko društvo'', teme koje su doživele ekspanziju skoro čitav vek kasnije, a čije su klice postavljene upravo ovde. S druge strane, po mišljenju slavne Helen Gordon-Lazareff, Elle-ov zadatak bio je da ''otvara apetite i raduje se životu'', čime je aludirala na to da treba da bude uzor i u svim drugim sferama koje interesuje žene od stila, ali i integriteta: lifestyle, putovanja, nove tehnologije, enterijer, gastro, i mnoge druge. Sa 45 štampanih izdanja i svetskim mesečnim tiražima od preko 6,5 miliona primeraka, Elle danas još snažnije nastavlja da širi svoj uticaj i pomera granice.

Ove godine magazin Elle u Srbiji slavi 17 godina postojanja, te tema ovogodišnjeg Elle Style Awards događaja ''ROOTS OF REBIRTH'' otelotvoruje savršenu ravnotežu između negovanja tradicije i iskoraka u budućnost. Koreni nam daju kredibilitet, a ponovno rađanje veru u još bolji svet koji zajedno stvaramo.

ELLE_121 (1).jpg
Press 

Elle Style Awards priznanja iz najrazličitih oblasti: glume, muzike, modnog dizajna, pozorišta, TV-a, umetnosti, sporta, aktivizma, književnosti, i mnogih drugih, prethodnih godina osvajala su najveća imena sa naših prostora poput Milene Dravić, Mire Banjac, Radeta Šerbedžije, Dragana Bjelogrlića, Branke Katić, Mirjane Karanović, Marine Abramović, Roksande Ilinčić, Dragana Stojkovića Piksija, Marije Tarlać, Tamare Kalinić, Zorana Kesića...

Ove godine dodeljujemo nagrade za 14 kategorija, a ko su dobitnici, saznaćete 29. novembra u live-u na našim društvenim mrežama! Do tada ekskluzivno u saradnji sa našim glavnim sponzorom kompanijom HONOR donosimo behind the scenes momente Elle redakcije tokom priprema za događaj.

Glavni sponzor događaja: HONOR.
Sponzori: Lancome, Porsche, Portonovi, Somersby, The Body Shop, Comma, ABP.