Crni Petak je globalna šoping groznica koju kupci širom sveta vezuju za velika sniženja i nezapamćene gužve u prodavnicama, neretko i haotične scene pred kasom. Srećom, zahvaljujući prvoj i najvećoj online i TV prodavnici u Srbiji Shoppster.rs, sve navedene neprijatnosti su prošlost. Shoppster je pripremio više nego uzbudljivu ponudu za Crni petak, a na ovoj platformi uveliko se obaraju cene najtraženijih proizvoda iz svih kategorija za čak 50%.

Najsavremenija domaća online prodavnica – na kojoj se može pronaći praktično sve – trenutno broji više od 180.000 proizvoda i 3.500 brendova, okupljajući pod istim „krovom“ najzvučnija svetska imena i najkvalitetnije domaće proizvođače, kao i sopstvenu liniju Shoppster brendova. Među najposećenijim kategorijama je moda, a upravo se na velikim sniženjima nalaze neki od najtraženijih odevnih predmeta svetskih brendova kao što su Francomina, Superdry, Armani Exchange, Stiven Dockman, New Balance, Nike ,Only, Marx, Parfois, Tom Tailor i mnogi drugi.

Shoppster je pripremio i velika sniženja kompletne ponude šminke brendova Maybelline i L’oreal Paris, a na sniženju su i oprema za bebe, decu i kućne ljubimce, ali i najnoviji šampion kategorije Lepota i Zdravlje - Eterna Kolagen.

KV.jpg
Shoppster 

Do još većeg izražaja tokom ovog period će doći pogodnosti koje mogu da ostvare članovi programa lojalnosti, Shoppster Smart – Shoppster poručuje da je sada pravi momenat da kupci otkriju na koje sve načine mogu da pomoću ovog programa dodatno uštede, detaljno personalizuju svoje iskustvo online kupovine i pronađu tačno ono što im treba po nikad povoljnijim cenama.

Iz kompanije napominju da su besprekorna bezbednost, efikasnost i lakoća online kupovine apsolutni imperativi tokom perioda Crnog petka i prednovogodišnje sezone uopšte.

Pored brze isporuke na željenoj adresi, Shoppster svojim kupcima nudi i preuzimanje pošiljki na DExpress paketomatima širom zemlje, koji za kupce znače uštedu neprocenjivog vremena, kontrolu same porudžbine i prilagođavanje njihovim obavezama i svakodnevnici.

Pravo je vreme da iskoristite sve pogodnosti koje akcija Crni petak na Shoppsteru nudi do 27. novembra. Možda je i pravo vreme za kupovinu novogodišnjih poklona?