Prvi angažman koji će Katia imati kao promotivno lice ove kuće biće novembarsko otvaranje prvog Max Studio butika u Velikoj Britaniji u londonskoj ulici Westbourne Grove.

- Pružena mi je fantastična prilika da predstavljam modnu etiketu koja je sama po sebi oličenje lepote. Max Strudio je postigao neverovatan međunarodni uspeh fokusirajući se na luksuzni stil odeće za kojom je nemoguće ne okrenuti se na ulici i ja sam veoma srećna što ću raditi sa jednom tako kreativnom kopanijom. Veoma sam uzbuđena što ću biti deo ovog tima u trenutku kada nastavlja svoju internacionalnu ekspanziju otvaranjem butika u Londonu i jedva čekam da zajednički počnemo da ispisujemo tu bajku – rekla je Elizarova.

Pedesetsedmogodišnji osnivač i glavni dizajner ovog uspešnog modnog brenda Leon Max oduševljen je izborom lepotice iz svoje rodne zemlje.

- Katia Elizarova je jedna mlada žena sa velikom harizmom koja u sebi nosi savremenu žesntvenost i perfekcionistički stil. Znam da će na izuzetan način izneti imidž i suštinu kompanije Max Studio i siguran sam u to da je upravo ona savršena osoba za nas. Pravi je trenutak da upravo na vrhuncu modne sezone zastavicu naše kompanije zabodemo otvaranjem radnje u Londonu i jedva čekam da britansko tržište oživim svojim kolekcijama.