Miu Miu na čelu sa Miuccia postao je prva asocijacija na cool devojke i brend koji spaja urbanu, ali i sofisticiranu eleganciju s individualnošću osobe koja ga nosi. Njihov modni jezik priča o karakternoj i svesnoj ženstvenosti, sa prostorom za bezgraničnu kreativnost.

Miu-Miu-x-Gigi-Hadid-novi-modeli-torbica (1).jpeg
miu miu 

Miu-Miu-x-Gigi-Hadid-novi-modeli-torbica (2).jpeg
miu miu 

I upravo se ta definicija može preslikati na novu kampanju brenda Miu Miu posvećenu novim modelima torbica – Wander i Arcadie. Kampanju je snimio Steven Meisel, američki modni fotograf, koji je stekao popularnost i pohvale kritičara svojim radom za Vogue i Vogue Italia, a inspirisana je životom i duhom američke umetnice Margaret Keane.

profimedia-0781539282.jpg
miu miu 

profimedia-0781539279.jpg
miu miu 

A taj je spoj u kampanji savršeno oživela slavna Gigi Hadid, u čijim se stajlinzima slavi i slavni sofisticirani matelassé (tehnika pufastog prošivanja koja je postala sinonim za Miu Miu) ističući lepotu mnogima već omiljenog modela torbe Wander (omiljenog modela kako Gigi Hadid, tako i fashionistica kao što su Emily Ratajkowski, Sydney Sweeney, Demi Singleton, Emma Corrin, Amber Later i Hailey Bieber), te novog modela Arcadie inspirisanog antičkom Grčkom gde je pojam arcadie opisivao odredište, idiličan prizor, doživljaj koji izvire iz prirode, model za koji je već sigurno kako će postati neodoljiv izbor trendseterkim širom sveta.

Izvor: https://luxurysociety.hr/