ELLE Srbija je najčitaniji modni magazin kako u Srbiji, tako i širom sveta, a pored mode, svakog 22. u mesecu donosimo različit spektar tema za osvešćenu, savremenu ženu: aktivističkih, beauty, lifestyle, dekor, i sl.

Ukoliko želite da vam svaki broj stiže na kućnu adresu, pretplatite se za samo 3.190 RSD, a na poklon ćete dobiti Eucerin®Hydro Protect. Sve informacije možete dobiti na tel: +381 11 63 57 268 ili e-mail: pretplata@adriamedia.rs.

O POKLONU

Poznati francuski brend IZIPIZI ima u svom asortimanu unisex univerzalne modele naočara za Sunce koje pružaju 100 odsto UV zaštitu, kategorije 3. Fleksibilne drške sa opruženim šarkama prilagođavaju se svim oblicima i veličinama lica. Svojim prepoznatljivim originalnim i modernim dizajnom, ova kolekcija nudi kvalitet, stil i udobnost.

KAKO SE PREPLATITI?

Iznos uplatite na račun: 265-1630310006386-66, poziv na broj: ELLE, svrha uplate: Pretplata na magazin ELLE, korisnik: Adria Media Magazine d.o.o. Kopiju uplatnice s narudžbenicom pošaljite na adresu: Poštanski pregradak 58, 11103 Beograd 4. Podatke možete poslati i na imejl pretplata@adriamedia.rs ili popuniti obrazac za pretplatu na sajtu www.adriamedia.rs

Pretplata će krenuti od narednog broja zavisno od prijema vaših podataka. U cenu je uračunata poštarina.