Simboliku naslovne strane sigurni smo da ćete odmah shvatiti, dok involviranje mode u ambijent i društvenu situaciju pokazuje koliko je prisutnost pojedinca u istome bitna.

Ponosni smo jer ovu ELLE naslovnicu potpisuje jedan od najpoznatijih svetskih fotografa Elio Nogueira, čije ime se nalazi kraj mnogih planetarno poznatih magazinskih izdanja. U saradnji sa njim, napravili smo editorijal koji nas barem na trenutak vraća prirodi i svemu onome što ona nama jeste ili metaforički jasno podseća šta treba da bude.

U novom broju pronaći ćete i kolumnu Brane Antović o ljubavi koja nam je preko potrebna kako bi rane zarasle, zatim tekst Ivane Džamić Mladenović posle kog ćete se sigurno zapitati - ko ste vi kada niko ne gleda. Nina Racić pokreće još jednu jako važnu psihološku temu, dok u rubrici ELLE DOC možete pronaći specijalni dokumentarni editorijal Anje Ivanović iz Njujorka.

U susret letu donosimo vam i priču o hotelima Viceroy na Kopaoniku i Nikki Beach Montenegro, ali i reportažu sa svetski poznatog gastronomskog mesta.

Novi broj je u prodaji na svim kioscima širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine!

Glavna i odgovorna urednica: Teodora Bogdanović 
Web urednica: Tara Đukić 
Art direktorka: Tijana Stamenković

Foto: ELIO NOGUEIRA
Stajling: HAILEY GENEVIEVE
Šminka: MARIANNE TAMPOSI
Model: KRYSTAL XAMAIRY @ The Dragons Mgmt Produkcija: NICHOLAS TAMPOSI @ Dragonville Studios