Leto je savršeno godišnje doba za putovanja, i to posebno na omiljene mediteranske destinacije, što potvrđuju putnici širom sveta. A posebnost pojedinim destinacijama daju i dodatni sadržaji kao što su festivali, izložbe, luksuzni butici. Ovo poslednje najbolje potvrđuju i neka od prestižnih dizajnerskih imena koji otvarajući pop up butike određene lokacije čine privlačnije i modnim sladokuscima.

Taj trend zasigurno predvodi Chanel koji je ove godine otvorio sezonske butike na čarobnim lokacijama, na Kapriju, u Sen Tropeu, Bodrumu, Marbelji i Hamptonsu, a butik koji posebno privlači pažnju jeste onaj otvoren na čarobnom grčkom otoku Mikonosu.

chanel_mykonos-seasonal-boutique-9-HD.jpg
Chanel 

chanel_mykonos-seasonal-boutique-2-HD.jpg
Chanel 

Divno uređen butik predstavlja Chanel svet na dva sprata i 140 kvadratnih metara, a već na prvi pogled oduševljava arhitekturom tipičnom za Kiklade. Butik je okružen bujnim ostrvskim zelenilom u koje uranja i sa dve terase koje su oblikovane s namerom da ostanete i uživate.

chanel_mykonos-seasonal-boutique-8-HD.jpg
Chanel 

chanel_mykonos-seasonal-boutique-7-HD.jpg
Chanel 

chanel_mykonos-seasonal-boutique-5-HD.jpg
Chanel 

Posetioce ovde očekuje neodoljiva kolekcija Chanel Coco Beach 2023. koja bez reči ukazuje kako izgleda savršeni outfit za letnje dane, ali i noći.

 Toliko dobrodošao letnji stil života na otvorenom provlači se i kroz sam dizajn enterijera, kroz paletu bele i neutralnih nijansi u kojima do izražaja dolaze detalji poput zidova prekrivenih tvidom. Vitrine od mutnog stakla boje jantara i velika ogledala reflektuju efekat prirodnog dnevnog svetla. 

chanel_mykonos-seasonal-boutique-4-HD.jpg
Chanel 

chanel_mykonos-seasonal-boutique-6-HD.jpg
Chanel 

U delu butika izmenjivaće se najnovije Chanel kolekcije, a ovo čarobno mesto smešteno na prestižnoj lokaciji Nammos Village ostaje otvoreno do kraja septembra.

chanel_mykonos-seasonal-boutique-3-HD.jpg
Chanel