Modno proleće nam je donelo pregršt novih kolekcija, odlične kampanje i saradnje, te nas i ove godine pozvalo da se okrenemo bojama. One su dobrodošle kako u garderoberu, tako i u beauty svetu, od make upa (ako još niste, isprobajte monochromatic look) do tako poželjnih manikira i boja lakova za nokte.

CHANEL-LE-VERNIS-2023-COLLECTION (1).jpeg
Chanel 

Kolekcija lakova koja se uvek iščekuje s posebnim uzbuđenjem je Chanel Le Vernis koja ovog proleća predlaže da izaberete neku od 24 nijansi, od kojih je čak 17 novih. A koliko je ova kolekcija posebna potvrđuje i Chanel kreativni manifest koji u fokus stavlja upravo boje kao način da se zadovolji svaka želja.

CHANEL-LE-VERNIS-2023-COLLECTION (2).jpeg
Chanel 

CHANEL-LE-VERNIS-2023-COLLECTION (3).jpeg
Chanel 

Jer boje otelotvoruju naše emocije i bez reči, a ova paleta koja pokriva od živih do tajanstvenijih tamnijih nijansi budi kreativnost, poziva nas da otkrijemo i pokažemo našu viziju proleća.

CHANEL-LE-VERNIS-2023-COLLECTION (4).jpeg
Chanel 

Boje koje donose radost su sveže, lagane i optimistične - oblak plava, sveža lila, žuta. Ako želite one koje smiruju - to su bledoroze, bež, latte. One koje krše pravila kako bi uspostavile vlastita su one koje su suptilne, ali i koje se ne uklapaju u kalup - od terakote prožete ružičastom do androgine sive s kaki naglascima. Snagu i samopouzdanje donose različite nijanse crvene, a energiju živahna fuksija i intenzivna šljiva.

Dakle koja boja se slaže uz vaše raspoloženje?

CHANEL-LE-VERNIS-2023-COLLECTION (6).jpeg
Chanel 

 Pored toga, Chanel predstavlja i limitirane Le Vernis komplete za full manikir, u kojima dobijate 90 nalepnica kultnog logotipa u crnoj i beloj boji. Sve što želimo ove sezone!

chanel_ma2022_18_0013_rgbtif_jpeg-haute-definition-HD.jpeg
Chanel