Crna, bela, bež, zlatna... ali nijedna kao crvena. Ultimativni simbol lepote, neraskidivo povezana sa CHANEL istoriji, njegovom modnom gramatikom i strašću. Kao profinjen znak interpunkcije koji govori o ženskoj moći i slobodi, Gabrielle Chanel je svoj prvi crveni ruž za usne kreirala 1924. Njena vizija bila je da spoji estetiku, jednostavnost i praktičnost, a iz ovog avangardnog pristupa kasnije je proizašao nesporan uticaj - CHANEL je nastavio beskrajno usavršavanje na ovom klasiku, stvaranje novih tekstura, nijansi i načina aplikacija, čuvajući svoj prepoznatljivi beauty pečat.

Crvena kao eho revolucija, odraz života i ličnosti svih žena. Crvena kao fasetirano ogledalo za naše emocije i želje, izraz naše jedinstvene prirode, privlačnosti i beskrajnih mogućnosti.

Sada, modna kuće podiže crvenu boju na nove visine, otelotvorujući više nego ikada posebnost i pluralitet žene. Naime, od januara 2023. u CHANEL kolekciji ruževa ROUGE ALLURE VELVET nalazi se 20 crvenih nijansi za najrazličitije ličnosti (novih je čak 14!). Uranjajući još dublje u svet crvene, nove nijanse su deo CHANEL BEAUTY kolekcije za proleće-leto 2023. koja spaja suptilno i intenzivno, prirodno i smelo, jednostavno i spektakularno. Na raspolaganju su vam svi tonovi koji ste mogli da zamislite - od koralnocrvene, preko one zadimnjene do najtamnije.

chanel_ma2022_14_0030_rgbtif_jpeg-haute-definition-LD.jpeg
Chanel 

Kada je lansirana 2011. godine, ROUGE ALLURE VELVET linija je premostila jaz između mat i sjajnih ruževa po prvi put. Danas njihova formula sadrži ultra-fine pigmente, za intenzivnu i dugotrajnu boju, te biserne pigmente za baršunasti osećaj. Prožeta je ricinusevim uljem i shea puterom, tako da su usne istovremeno i negovane i senzualne. 

Ali tu se priča ne završava.

Novo lice vibrantne crvene boje prožima se kroz čitavu novu beauty kolekciju za proleće-leto 2023. Tu su palete senki, rumenila hajlajteri, pa čak i maskare. Tako da ove sezone sve bude crveno, vatreno, briljantno.

Untitled design (2).gif
Chanel