U večitoj borbi sa godinama i znacima starenja, na prvoj liniji fronta obično nalazimo kozmetiku i proizvode namenjene nezi kože. Uz pravilnu i zdravu ishranu, redovne fizičke aktivnosti i zaštitu od sunca – to je manje više sve što možemo da učinimo da barem malo usporimo vreme.

Baš zato je važno obratiti posebnu pažnju na sve što možemo da učinimo da što duže zadržimo mladalački izgled. Od svakodnevne rutine i balansirane ishrane do aktivnosti. A kada kupujete proizvode za negu, dve stvari bi trebalo da imate u vidu.

Prva su sastojci, a druga je namena samog proizvoda. S obzirom na to da koža oko očiju prva pokazuje znake starenja, a da je pritom najtanja i prva gubi elastičnost – jako je važno obezbediti joj pravilnu negu. Kvalitetne kreme za negu područja oko očiju često sadrže veće koncentracije aktivnih sastojaka koji posebno ciljaju fine linije, natečenost i tamne krugove. Pored toga, one su formulisane sa nižom molekularnom težinom od hidratantnih krema, što znači da mogu bolje da prodru u delikatnu oblast oko očiju.

1231091-MO-048-GD-OCT1922-RGB.jpg
Avon 

Protinol™ – revolucija u nezi kože

Kompanija Avon, koja se već 136 godina bavi lepotom, na spisak od preko 1000 patenata razvijenih u najsavremenijim laboratorijama – upisala je i revolucionarni Protinol™. Višestruko nagrađivani i nosilac prestižne Edison nagrade, Protinol™ pospešuje dva tipa kolagena koji hidratizuju kožu, smanjuju podočnjake i natečenost, i na taj način se uspešno bori protiv znakova starenja. Kroz svoju Anew liniju, Avon menja pravila igre u podmlađivanju i procesu starenja kože jer, Protinol™ - aktivni sastojak svakog proizvoda iz ove linije, podstiče proizvodnju dva tipa kolagena koji koži pružaju primetnu punoću, volumen i čvrstinu. Protinol™, kao jedinstvena kombinacija aminokiselina i ekskluzivno naučno otkriće, pomaže u održavanju savršene ravnoteže.

Nova Avon Anew Renewal Power krema za područje oko očiju

Najnoviji proizvod iz Anew linije obogaćene inovativnim Protinolom™ je krema za područje oko očiju, pogodna za sve tipove kože, tonove i uzraste. Savršena je za sve one koji žele da se pozabave višestrukim znakovima starenja, sa posebnim akcentom na tretiranje osetljivog područja oko očiju.

Anew Renewal Power krema za područje oko očiju pruža dvostruko pojačanje kolagena - za vraćanje čvršće, glatkije kože. Među sedam moćnih anti-ageing benefita koje ona poruža, nalaze se i zaglađivanje kože, intezivno hidriranje, umanjenje finih bora i linija, čvršća koža, blistavija i jača koja licu vraća podmlađen izgled. Sjajna vest je da su prvi znaci vidljivi već nakon sedam dana!

Nova Anew Renewal Power krema za područje oko očiju dostupna je u Avon brošuri od 1. maja po ceni od 990 RSD, kao i na sajtu www.avon.rs. Možete je poručiti onlajn, a stiže direktno na vašu adresu!

AnewPowerSerum_1x1_CanopyCreate-BG_AVONON2.jpg
Avon