Čuvate u fioci bočicu svog omiljenog parfema koji niste dugo koristili? Čak i jedan udah njegovog mirisa vratiće vas u period kada ga niste ispuštali iz ruku. Nekada parfem može da vam pruži magičnu mogućnost da vratite vreme unazad kako biste ponovo proživeli najdraže uspomene.

Kako bi ta magija bila zaista moguća, kompanija Avon predstavila je specijalan parfem iz čuvene Today Tomorrow Always kolekcije – novi TTA The Moment, inspirisan snagom mirisa, uspomena i emocija. Kreiran je sa bezvremenskim sastojcima koji čuvaju one najdraže uspomene!

TTA The Moment, kolekcija (2).jpg
Avon Novu TTA The Moment kolekciju čine dva mirisa – za nju i njega. TTA The Moment parfem za nju obeležiće svaki romantični trenutak uz magičan miris neroli cveta u mešavini sa predivnim magnolijama i dugotrajnom esencijom ambre. Uz TTA The Moment toaletnu vodu za njega osetićete kako naviru uspomene, vešto skrivene u notama nerolija - cveta ljubavi, uz prepoznatljive note lavande i kedrovine. Kombinacija ovih mirisnih nota pretvoriće zajedničke trenutke u najlepše uspomene.

„Verujem da mirisi imaju neverovatnu moć da ožive uspomene. Novi mirisi za nju i njega iz TTA kolekcije savršeni su za ulogu saputnika kroz naše posebne momente sa voljenom osobom. Uz pravi miris imamo mogućnost da „zapečatimo“ taj trenutak u sećanju kako bismo ga mogli proživeti ponovo. Takvi parfemi stvoreni su da prate nezaboravne trenutke i oslikavaju osećanja koja su u njih utkana“, kaže Viktor Mihajlović, jedan od vodećih regionalnih eksperata za parfeme.

TTA The Moment, kolekcija (8).jpg
Avon 

Izaberite miris koji čuva vaše najdraže trenutke i uživajte u njemu!

Novi TTA The Moment parfem za nju i TTA The Moment toaletna voda za njega dostupni su po ceni od 2.190 dinara, od 1. novembra u Avon brošuri.

Avon proizvode možete poručiti online na www.avon.rs i stižu direktno na vašu adresu!