Verovatno jedna od najčešće zanemarenih frizura jeste kosa srednje dužine. Između kratkih dečačkih i dugih sjajnih frizura, često zaboravljamo da su najstajliš izgledi uvek negde na sredini između dve krajnosti.

Ipak, sa popularnošću tzv. lob frizure, koja predstavlja dugi bob, a srednju dužinu kose, uverili smo se da nam je svima neophodno malo svedenog i lepršavog francuskog volumena. Naročito ako želimo da izgledamo kao naši modni uzori sa društvenih mreža!

Iznenadni uspon dugog boba u frizerskim salonima verovatno je rezultat dve stvari: svet se konačno okreće ka minimalizmu, a ne kiču i ekstremima, ali isto tako i formama praktičnim za održavanje.

Lob uokviruje lice i čini ga mekšim, a sa druge strane daje vam mogućnost da ga lako vežete u rep ili punđu kada nemate vremena za stilizovanje.

Takođe, ovo je jedna od retkih frizura koja pristaje svima, bez obzira na tip ili boju kose, a možete je oblikovati na bezbroj načina. 

Zato smo tu da vas inspirišemo sa 5 chic lob frizura koje su idealne za jesen i zimu 2022.

1. Ravan i oštar lob

Kao stvoren za business žene i one koje žele da ostave snažan utisak ne samo stila, već i stava.

 2. Šiške i razbarušena tekstura

Kako biti Parižanka? Uz šiške, lob i razbarušen volumen!

3. Neodoljivi talasi

Teško ćemo izmisliti frizuru koja je više otmena i sofisticirana od talasa, a naročito u kombinaciji sa lobom.

4. Vučji lob

Šta se dobije kada se spoji kultna wolf i lob frizura? Vučja lob frizura koja može da isprati baš sve prilike - od ekscentričnih partyja do elegantnih događaja.

5. Upravo isfenirana

Za sav taj volumen za kojim čeznemo nije nam potreba duga, već pre svega kvalitetna i dobro ošišana kosa. Začešljajte je unazad, dodajte po neku loknu i zadivite sve oko sebe.